2 Eylül 2016 Cuma

Yaz Favorileri: Cilt Bakımı | Haziran - Temmuz - Ağustos | 2016



Herkese Merhaba!
Bazen fazla yoğun bazen de fazla tembel geçen yaz aylarında tembellik edip oturup her ay favoriler yazıları bir araya getirmeye üşenince bu sene de mevsimlik olsun yaz favorileri dedim~ Yazının dün paylaştığım makyaj favorileri versiyonu için tıktık ^^

Bu blogda görmeye alışmış olduklarınızın aksine oldukça hafif nemlendiriciler var bu sefer \o/ Umarım  hoşunuza gider, benden farklı cildi olanlara da belki sadece yaz dönemi için değil de yıl genelinde kullanılabilecek ürünler hakkında bir fikir verir!





Tony Moly Aquaporin Watery Oil: Lafı fazla uzatmadan sizi ürünün full incelemesi yönlendiriyorum~ tıktık ^^ Yaz aylarında her ne kadar gündüz kremlerimi biraz daha hafif kremlerle değiştirsem de, yağlarımdan vazgeçemeyip çözümü onları da hafiflemekte buldum.



Skin Food Black Pomegranate Voluming Serum: Ne zamandır test edilmeyi bekliyordu rafımda, fırsat bu fırsat dedim bu yaz görücüye çıkardım kendilerini. Losyon yapısında olduğundan su bazlı çok hafif bir nemlendirici kullandığım bu dönemlerde hem serum olarak hem de extra bir nemlendirme tabakası olarak yoğun nemlendiricileri üst üste yığmak istemediğim yaz aylarında mükemmel iş gördü açıkçası.Tüm yüz ve boyun bölgeme tonerden sonra uygulayıp üzerinde güneş kremi sürmem bile yeterli oldu acelemin olduğu günlerde ^^



Innisfree Volcanic Pore Toner: Normalde bu tip tonerleri yaz aylarında ya da cildimin bana savaş açacağını hissettiğim günlerde ortaya çıkarıyorum. Alkol içermediğinden içerisindeki volkanik pudra hem alkol kullanmadan temizliyor, hem dengeliyor hem de deli gibi terlenilen bu mevsimde hafif matlaştırma görevi görüyor.



Etude House Collagen Moisture Cream: Hafif, su bazlı ancak yine de güzel nemlendiren bir ürün arıyordum, ne zamandır bunu tekrar kullanıp bitirmek için bahane arıyordum ancak yeterli kalmayacağını düşündüğümden erteleyip durdum. Yaz aylarına tam oturdu. hele de losyon yapısında bir serumla birlikte kullanınca.



Clinique Dramatically Different Cream: Biliyorum hafif kremlere geçtim dedim ama geceleri için geçerli değildi ne yazık ki bu~ Gündüz her ne kadar amacım yüzümden eriyip akmayacak şeyler kullanmak olsa da, hala kupkuru bir cildim var ve de su bazlı nemlendiriciler tek başına yeterli gelmiyor. Geceleri yine bu yoğun yaz bazlı nemlendiriciyi kullanıp işini görmeye bıraktım.



Clinique All ABout Eyes Intense: Bitmek bilmeyen azılı düşmanım. Yoğun yaz bazlı, emilmesi oldukça uzun süren bir nemlendirici. Yaz boyu bitsin diye kullandım ama hala bana mısın demiyor resmen, yok böyle bir şey -_-


Mediwell LipBalm: Sosyal medyada o kadar sık görüyordum ki ciddi ciddi fazla abartıldığına inanıyordum ne alan söyleyeyim. Bir blogger etkinliğinde (tıktık^^) gelen ürünler arasında olunca sonunda ben de denemiş oldum ve de baya utandım açıkçası, bayıldım çünkü valla~ Benim kupkuru ve de sürekli yaralı dudaklarımı bile inanılmaz güzel nemlendiriyor gerçekten.


Clinique SPF50 Vücut: Son 3 senedir düzenli olarak kullandığım tek vücut koruyucu. Clinique güneş koruması işini biliyor bana sorarsanız. Hem yüz hem de vücut için özellikle de denize giderken hep bu 2'liyi kullanıyorum. Benim kadar beyaz olunca güneş koruyucu konusunda baya seçici oluyorsunuz ama Clinique ile seviyeli bir ilişkimiz var uzun zamandır.



Dr. Jart Water Drop: Aslında aylar önce yine bahsetmiştim blogda bu nemlendiriciden, ama havalar ısınıca yine kıymete bindi kendileri. İlk kez Korede yaşarken denemiştim bunu. İlk çıktığında baya popülerdi, Olive Young'a girince ne zaman ürüne baksam yanımda biri bitip bana yapısını göstermeye çalışırdı. Su bazlı bir ürün, elinize yaydıkça su damlacıkları oluşuyor resmen. Denediğim en hafif nemlendirici resmen. 



The body shop sugar peeling: Yılbaşı koleksiyonunu Ocak-Şubat aylarında alıp bahar aylarında kullanmaya başlamıştım aslında, ama bayıldım buna. Green tea serisindeki scrub aksine bu tip sugar scrubları vücut için daha çok tercih ediyorum açıkçası. İnanılmaz etkili ve de kokusu mükemmel!



the body shop ginger body lotion: Ne zaman aldığımı düşünmek bile istemiyorum, o kadar eski ki aslında. Görünce dolapta şaşırıp hemen bir bitirme çabasına girdim utana utana. Aslında kullanılıp kullanılmayacak durumda olması tartışılır ama bitirmek üzereyim şu anda. Geceleri body butter kullanıyorum, gündüzleri ise bunu~ Kokusu benim TBS'ın favori yılbaşı kokularından biri, yapısı da bir losyon için gayet zengin.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder