17 Temmuz 2017 Pazartesi

Flormar "Tropical Splash" Koleksiyonu | Ürün İncelemeleri & Swatchlar




Herkese Merhaba!
Bugün Flormar Türkiye'nin en son çıkardığı;
 "Tropical Splash" koleksiyonundan biraz bahsedeceğim ^^
Yani flormar yazı bronzer ve aydınlatıcılarla karşılamak istiyorsa bence direk başımızın üzerinde yeri var~ Koleksiyondan en çok merak ettiğim parçaları hemen kapıp birlikte inceleyelim dedim. Ürünlerin detaylı incelemeleri ve swatchları için okumaya devam edin~
Flormarın son 3 koleksiyon ürünlerini kullanarak yaptığım video postun sonunda ^^

 


Flormar Splash Powder Illuminator "Morning Sun"


2 renk şeklinde piyasaya sürülen bu aydınlatıcıları görüp de üzerine atlamamak hak verirsiniz ki pek de mümkün olmadı. Biraz daha pembe tonlarında olan Morning Star renginden yana kullandım ben şansımı.

 
İlk dokunduğunuzda baked bir formüle yakın biraz daha ele kuru gelen bir yapıya sahipler, tozutma da haliyle baya var. Cilde uygulandığında biraz daha kuru olan bu yapısı nedense herhangi bir sorun teşkil etmiyor, resmen yumuşacık ve de bütün bir uygulaması var. Hiç dokunmayıp sadece ciltteki yapısını görsem resmen kremsi bir yapısı var falan derdim herhalde. Önemli olan da zaten ciltte nasıl durduğu~


Aşırı iri ya da belirgin sim parçaları falan da yok, ki benim için aydınlatıcılardan beklediğim en önemli şey bu. Uyguladığınız nokta bir bütün olarak yumuşacık bir şekilde parlıyor. Çok çok güzel bir ışıltı bu aydınlatıcının verdiği. Kesinlikle bu koleksiyondaki bakılması gereken parçalardan biri bana sorarsanız~
 

Flormar Tropical Sun Bronzing Powder "Maldives"


Yaz koleksiyonuna bronzer eklemek her ne kadar oldukça beklenen bir adım olsa da, bir o kadar da yerinde bir adım. Seriyi ilk gördüğümde internette bile renklerin hepsi bana fazla sıcak gelmişti, mağazadan gidip swatchlamadan almak istememiştim açıkçası. Gittim, swatchladım, ve de beklediğim gibi hepsi bana fazla turuncu geldi. Ancak yapıları yumuşacık olunca bir şans verelim olmazsa olmaz dedim... ve de iyi ki demişim.

 
Ben en açık renk olan Maldives rengini aldım. Sıcak tonlu mu? Evet. Daha az turuncu olsa fena mı olurdu? Hayır tabi ki. Ama kullanırken rahatsız edecek kadar yoğun bir problem yok. Gerçekten yumuşacık bir yapısı var, fırçayla dokununca neredeyse hiç tozutma problemi yok, ki mükemmel bir şey bu. Kolay dağılıyor ürün ve de yama yama parça parça görünme gibi bir problemi yok. Fondöten üzerine uygulanırken de oldukça eşit uygulanıyor.

 
Yapısı gerçekten şaşırttı beni diyebilirim, daha önceden flormardan hiç bronzer denememiştim. Eğer hepsi bu şekilde olacaksa denemeye kesinlikle devam ederim ilerde de.

 
Kesinlikle size uygun bir rengi varsa mutlaka bakmaya değer bir ürün. Koleksiyondaki favori parçam aydınlatıcı olur diyordum; ama formül olarak kesinlikle ondan daha başarılı bir ürün bu bronzer.

Tropical Lipstick "03 Amazon Rosewood" & "04 Orange Sunrise"


İnternetten alınca ilk denemede ufak bir hata yapıp simli olduğu belli olmayan Amazon Rosewood rengini alma gafletinde bulundum. Yanlış anlaşılma olmasın. Renk güzel olmasına güzel. Ama simli. Prensip meselesi tamamen, simli rujlarla pek aram yok biliyorsunuz. Fakat ürünü denedikten sonra daha canlı bir renge tam gideceğini düşündüm, ve de serideki turuncu rengiyle şansımı denemek istedim bir de.


Yumuşak ve de ince bir yapısı var. Nemli bir bitiş değil tam olarak, yumuşak, kremsi ama çok hafif yapışkanlığı olan bir formül. Yapışkanlık yalnız rahat bir yapışkanlık. Ürün dudağınıza yapışıyor yani, dudaklarınız birbirine değil. Mantıklı oldu mu bu açıklama? Bence oldu valla.


Tek seferde full pigmentli bir uygulama sağlamıyor, üzerinden birkaç kez geçmenizi gerektiriyor. Silinmeye başladığında neredeyse tint gibi bir doku bırakıyor geride.


İlk uygulamada bir parlaklık/ıslak görünüm durumu var; ancak kalıcı değil. Bahsettiğim o parlaklık, belli bir süre ürün biraz daha tamamen dudağa yerleşip sabitlendikten sonra kayboluyor.

Orange sunrise rengi kesinlikle Amazon Rosewook renginden çok daha yumuşacık ve kaygan bir şekilde uygulanıyor, bahsetmeden geçmek istemedim. Renkten renge formüller dengesizlik gösterebilir yani, deneyerek alınması tavisye edilir ^^


Flormar Tropical Splash "Dramatic Volume Mascara"

Flormar koleksiyon maskaralarıyla aram genelde iyidir, bilirsiniz. Future Historical koleskiyonundaki maskaradan sonra her koleksiyon maskarasına bir umutla bakar oldum. HD serisini maskarası her ne kadar sevilse de tam istediğimi vermemişti. Fakat bu sefer Dramatic Volume maskara ile kazanma çizgisine daha bir yaklaştık diyebilirim.


Genelde bu tip kalından inceye giden fırça şekli ya da klasik kıllı fırça, her 2 açıdan da benim gelende kirpiklerime giden yapılar olmasa da, bu maskarada işe yaradı valla~ Tek katta nerede bu adındaki hacim ben göremedim dedirtiyor hafif, ancak 2 kat uygulayıp tekrar tekrar taramaya devam edince birden simsiyah görünüyor kirpikler. Öyle inanılmaz görülmemiş bir hacim değil; ancak kesinlikle kirpiklerinde ne var dedirtecek kadar başarılı.  


Uzunluk konusunda çok fazla bir şey yapmıyor, ama kısa diken diken gösterip hacime odaklanan bir formül de değil. Kıvamında bir uzunluk veriyor. Güzel tarıyor kirpikleri, birbirine yapıştırmıyor. Göz şeklinize göre kalından uzuna giden fırça şekli biraz kullanım açısından zor olabilir; ama aynı şekilde yine sizin göz şeklinize göre tam aradığınız fırça tipi de olabilir, orası bana kişiye özel.

 ~~~~~~~~
 
Genel olarak bakarsak eğer oldukça dengeli ve de kullanışlı bir seri olmuş bana sorarsanız. Gerçekten formülü çok başarılı olan 1 parça falan değil rahat 3 ürün vardı bu seride, aldığım ürünlerin hiçbirini aldığıma pişman olmadım, hepsini de feci kullanışlı buldum,
ben halimden memnunum =)

 
Benim almadığım glosslar ve de tekli farlar vardı bir de.
Gloss kullanmadığım için, tekli farları ise çok ilginç bir renk olmadığı sürece 1 ay kullanıp bir daha kullanmadığım için almadım, fakat sizin zevkinize uyan parçalar varsa mutlaka bir göz atın derim ben.



2 yorum:

  1. Serideki iki aydınlatıcıya da bayıldım çok severek kullanıyorum 😊😊

    YanıtlaSil
  2. Ürünü bulamadım? Mağazada

    YanıtlaSil