3 Nisan 2017 Pazartesi

Dalton Marine Cosmetics Etkinliği | Cilt Bakımı


Herkese Merhaba!
Geçtiğimiz haftalarda sevgili Nilgün'ün davetiyle katıldığım Dalton Marine Cosmetics etkinliğinden bahsedeceğim biraz bugün blogda ^^ 
Daha önce ilk defa Nilgün'den duyduğum ancak deneme şansımın olmadığı bir markaydı Dalton, Nilgün cilt bakımı ürünlerini öve öve bitiremeyince etkinliğe giderken meraklı olmamak biraz zordu haliyle~ Tüm etkinliği instagramda stories'de paylaşmıştım ancak kaçıranlar için kısaca burada da bahsetmek istedim biraz ^^


Markanın ağzından;

Dalton Beaute De La Mer’in hikayesi bir kadının güzelliğe ve denize olan tutkunluğu ile başladı. Erika Bauer, yaklaşık 40 yılı aşkın bir sürede öncü ruhu ve girişimciliğiyle, yaşayan her şeyin denizden geldiği düşüncesini kapsayan, benzersiz bir bakım sistemi hayalini gerçekleştirdi. Bauer, 1976 yılında Almanya’da geliştirilen ve üretilen yüksek kaliteli vücut bakım ürünleri olarak bilinen DALTON’u bünyesine alarak, profesyonel kozmetik sistemi gelişimine temel attı.

Erika Bauer,  ünlü Fransız deniz suları araştırmacısı öncülerinden olan  Jacques Cousteau’da gördüğü büyük bir inançla, mantıklı ve en baştan başlayarak, hayalini hayata geçirmeye başlar: Güzellik için denizdeki en etkin maddeleri kullanılabilir hale getirir ve böylece kozmetikte yeni bir çığır açar. DALTON’un daima sloganı: “Güzel bir cilt için denizin gücü”.

DALTON’in doğuş vakti.
Farmakolojinin henüz gelişmediği bir dönemde, gelecek yıllarda farklı cilt tiplerine göre birçok yeni bakım ürünlerinin geliştirilmesini Erika Bauer’in bilgi ve kombinasyon yeteneğine borçluyuz. Erika Bauer bu doğrultuda prensiplerine her zaman sadık bir bağlılıkla, yolu: bilimsel bilgi ve kalıcı üretim ışığında, etki ve uyumluluk yaratmak olmuştur.

Erika Bauer, ilk deniz-anti-aging serisini geliştirerek bir şaheser yaratıyor. Farklı gelişim basamaklarından geçen ürün, 1984 yılından itibaren ilk olarak “celumar”, 1989 yılından itibarense “celumer” ismiyle tanınıyor. Celumer, insanın denizden geldiğini, denizi içinde taşıdığını ve doğal güzelliğe sahip olmak için denize ihtiyaç duyduğunu benzersiz bir fikirle sembolize etmektedir. Celumer serisi yıllar içerisinde, hemen hemen bütün istekleri karşılayan,  geniş kapsamlı bir ürün serisi haline geliyor. Bugün bile en beğenilen ürün olup içerisinde, güzellik maskesi ve celumer ampülleri gibi gerçek kozmetik hazineleri barındırmaktadır.


Bize Dalton'un kuruluş amacı, süreci ve tarihçesi hakkında bilgilendirdikten sonra Dalton'un neden farklı olduğunu anlatan oldukça detaylı, ve de sanırsam etkinliğin katılan herkesin aklında en çok yer eden detaylarla dolu kısmına geçildi. İçerikleri, nasıl bulundukları, neden farklı oldukları ve de cilde ne şekilde, diğer markalardan farklı olarak ne derece etki ettikleri.



 Diğer kozmetik ürünleri cildin yalnızca ölü katmanına etki ederek daha derine inemezken, Dalton'un Celumer teknolojisi insan hücrelerine benzer yapıda olduğundan asıl etki edebileceği katmanlara kadar inerek diğer ürünlerin yapamadığını yapıyor. 
Yukarıdaki linkten resmi sayfalarına gidip daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz ^^





Marka ve de ürünlerin nasıl işlediğine dair detaylı bir fikir edindikten sonra ürün denemeleri için Gül ve Fulya'yı kurban seçtik ve de ürünlerin uygulanmasını izledik. En çok akılda kalan büyük ihtimalle Vital Lift bakımı oldu sanırsam. 


Pudra olarak başlayan ve de uygulandıktan sonra kuruduğunda ciltteki bağ dokularının hangi noktalarda zayıfladığını harita gibi gösteren maske, temizlendikten sonra geride resmen pırıl pırıl bir cilt bıraktı. 


Seyirci kalamdık ve de maskenin yüze uygulanmasından sonra hepimiz elimize uygulayarak bir de kendi gözlerimizle gördük sonuçlarını.


Açıkçası markanın kuruluş şekli ve de ürünlerinin arkasındaki araştırmaları duyduktan sonra etkilenmemek mümkün değil, şahsen deneyip bu sonuçların farkını görme isteği bu noktada kaçınılmaz sanırsam.


Klasik etkinlik sonrası sohbeti & kahvesi olmazsa ayıp olurdu~

~~~~~~

Bize çok güzel bir gün geçirten Dalton Marine Kozmetik ekibi aynı zamanda da bizim takipçilerimize bize uygulanan maske ile mini bir cilt bakımı seansı hediye ediyor. 
Markayı merak edenler, bir de ben göreyim diyenler instagram hesabımı takipte olun ^^






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder