6 Ağustos 2015 Perşembe

Büyük Flormar İndirimi Alışverişim!



Herkese merhaba!
Bugün blogda güzel bir alışveriş ve inceleme yazısı var.
Fazla bahsetmeme gerek yok sanırım,
 Flormar'ın bitmek bilmeyen kocaman indirimini duymayan, 
bir sepet kapıp doldurmayan kalmadı zannedersem.

Bu yazı da benim indirim süresince yaptığım birkaç alışverişin ortak bir özeti.
Hazır lafa başlamışken bir kısmının kısaca incelemesini de aradan çıkartmak istedim.
Açıkçası daha önceden oje dışında flormardan çok fazla bir şey aldığımı söyleyemem, bu yaz sezonunda yavaş yavaş farlarıyla falan markanın makyaj bölümünü tanımaya başladığımdan, resmen biraz kör bir şekilde daldım bu indirime ve de denemek istediğim çeşitli kategorilerden elime geleni ekledim sepete ^^



Puffy Blush (5TL) (Edit: İncelemesi için tıktık)

- 02 hippie fest
- 04 Boho Chic

 
Denemek için 2 allık seçtim ben ancak dürüst olmak gerekirse kullanacağımdan çok da emin değildim. Benim kadar beyaz tenliler için uygun bir allık rengi yoktu bu koleksiyonda bence. Renklerin hepsi tam sonbahar tonları, tarçın, mürdüm pembeleri, bronzlar. Ancak bu tonların çoğu çok beyaz tenlilerde allık için ne yazık ki çok koyu renkler. Denemek istediğim için aldım ancak kullanabilir miyim bilmiyorum açıkçası. Bu ton allık koleksiyonumda bulunmadığından birkaç tane bulunsun dedim ^^

Puffy Eye Shadow (5TL) (Edit: İncelemesi için tıktık)

- 01 lily fields
- 02 summer of love
- 03 it's my headband!
- 04 bohemian style
- 07 backpack traveller

 
----------

İşte asıl internet sitesine girip ilk defa markadan alışveriş yapmamı sağlayan kategori. Instagram'da bu farların paylaşımlarını ve de fiyatlarını görünce kendime engel olamadım, hemen atladım. Koleksiyondaki allık renkleri gibi mükemmel bir sonbahar paleti var bu seride de. Bende çok fazla olan renkleri geçip tarçın, koyu pembe, sarı ve de 1 adet de baz rengi seçtim ben. Özellikle de 02 numaralı sarının tonuna bayıldım, benzer tonda bir sarıya daha önce rastlamadım o yüzden kullanmak için sabırsızlanıyorum. 03 numaralı tarçın rengi ise adeta beni kullan diye bağırıyor bu mevsimde. Oldukça klasik bir mevsim rengi, farların formüllerinden henüz emin değilim ancak kullanmak için sabırsızlanıyorum.


Metallic Eye Shadow  (5TL)


- A005 Emerald

Full opak bir renk değil, biraz daha satenimsi bir parlaklık var ancak simli ışıltılı bir görünüm değil. İsimdeki metalik tanımının çağrıştırdığı metalik bir parlaklık olduğu söylenemez bence Daha çok, donuk mat bir renk değil diyebiliriz.  

Deluxe Multi Effect Powder (5TL)



- DM03 Beige&Rose Multicolor



Rastgele alıp hakkında hala kararsız olduğum bir ürün. İçerisindeki tonların biri şeftali tonlu bir bej, biri oldukça sıcak tonlu bir açık bronzer rengi, biri de orta tonlu bir pembe. Tonların hepsi bana yine koyu geldiğinden nasıl kullanacağıma henüz karar verebilmiş değilim açıkçası. Biraz daha kullandıktan sonra tekrar geri döneriz buna.

Flormar Lip Primer (10TL)




İndirime kanıp aldıklarımdan biri daha. İncecik bir yapısı var, renksiz, ancak çok çok keskin bir kokusu var. Kullanıp ne kadar işe yaradığına dair yazmayı planlıyorum.

Radiant Pink Skin Highlighter (5TL)



Pembe tonlu oldukça sade bir aydınlatıcı. Hafif bir ışıltısı var ancak çok güçlü bir aydınlatıcı değil. Oldukça hafif bir etkisi var. Fondöten üzerine aydınlatmak istediğiniz bölgelere uygulamaktan çok, fondöteninize karıştırabilip kullanabileceğiniz tarzda bir ürün. Bölgesel aydınlatmada kullanmaya çalışırsanız fazla bir sonuç alabileceğinizi sanmıyorum. Çok hafif bir aydınlatma isteyenler belki bölgesel olarak kullanabilir. Ancak ben kendi makyajımda makyaj altına Mac strobe kremini kullandığım gibi, ya da direk fondöten/BB kremime yarı yarıya karıştırarak kullanmayı tercih ederim. Donuk görünümlü bazlara biraz aydınlık katabilir. Ancak dediğim gibi çok bariz bir etkisi yok.
 
Extreme Color Lip lacquer (5TL)

- 04 Peace out







Opak bir uygulaması var, canlı mı canlı, göründüğünden çok daha parlak bir sıcak tonlu şeker pembesi. Opak bir gloss formülünde ancak yapış yapış ve de tam yerleşmeyen bir formül. Formülüne bayıldığımı söyleyemem açıkçası. Rengi de göründüğünden çok çok farklı çok daha barbie pembesi bir renk, fazla kullanışlı olacağını sanmıyorum.

Passionate Dots Eye Shadow Palette (8,25TL)



Paletteki 3 renk tam benlik renkler. Diğerleri de sık kullanılacak renkler olmasa da olmasının bir zararı olmaz dediğimiz türden renkler. Formüllerinin çok iyi olduğunu söyleyemem. Hafif tozutuyorlar ve de pigmentasyonları biraz zayıf. Ancak çok kötü bir palet değil, gayet uygun fiyatlı ve de kullanışlı bir palet.


Lip balm (5TL)

- Strawberry
- Watermelon
- Black Mulberry



Aldıklarım içinde en beğendiklerimden. Resmen buram buram meyve kokuyorlar. Kesinlikle hafif bir koku değil. Oldukça hafif ve de güzel nemlendiriyor. Yağ gibi ya da yapış yapış bir formül değil. Çok rahat bir yapısı var. Pigmentasyonu beklediğimden çok daha yüksek. Aslına uygun renkler. Detaylarıyla incelemeyi planlıyorum ^^

Flormar Colorliner (5TL)



- 01 V for victory
- 02 Psilocybin Blue
- 04 Flower Guitar
- 05 Feel by the Moon

Akışkan bir formülü var, pigmentasyonu beklediğimden yüksek ancak ne kadar eşit uygulandığından henüz emin değilim. Renkler oldukça güzel. mavi tonlara yoğunluk vermişler. Detaylı yazısı yakında blogda. 

 Glittering Star Eyeliner (1TL)

- 504
- 505
- 507
- 508 





Yalnızca 1 lira oldukları göz önünde bulundurulduğunda o kadar da fazla bir beklentim yoktu ama idare eder diyebilirim en fazla. Renklerin hepsinde kocaman sarı sim parçacıkları var,  u da uygulamayı oldukça sert ve de kuru yapıyor. Kalemin ucu çok yumuşar olmasına rağmen. Uygularken ucu çok sivri ise parça parça dağılabiliyor. Kuruluk ve de sertlik genelde içindeki sim parçalarından geliyor. Göz bölgesi için bence çok uygun bir formül değil ancak uygun fiyatlı farklı renkleri denemek isteyenler için ideal olabilir. Pigmentasyonları onun dışında gayet iyi. Kalıcılığı konusunda henüz yorum yapamam.

Full Color Nail Enamel (1,95TL)



- FC07 pebbles on the beach
- FC10 penthouse
- FC16 imaginary world
- FC21 source of energy
- FC22 grass juice
- FC23 petite mint
- FC25 utopia vacation
- FC27 slow down the rhytm
- FC29 mystical getaway 




Fazla bir beklentim yoktu aslında, pigmentasyon konusunda büyük vaatler veren bir çok marka var ancak genelde fazla bir sonuç görmek mümkün olmuyor.  Fakat bu seriden şaşırtıcı derecede memnun kaldım. Yakında detaylı yazısı swatchlarıyla birlikte blogda ^^
 


Color Madness False Lashes (3TL)


 
Yine Hazır uygun fiyatlı bulmuşken alalım dediğim oldukça dramatik takma kirpikler. Özel bir gün, olay olur da tiyatrik, dramatik ilginç bir makyaj yapmam gerekirse diye bulunsun dedim.  malum cadılar bayramı da yaklaşıyor, aklımdaki makyaj fikirleri için bir kenarda dursun ^^

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Benim bu Flormar indiriminden aldıklarım bu kadar ^^
Malum bu kadar güzel bir indirim kapınızı çalınca insan denemeden edemiyor, 
benim de Flarmar'la tanışmam bu şekilde oldu işte.
Bazı ürünleri bol bol deneme fırsatım oldu, yazıları biraz daha detaylı bir şekilde gelecek, 
 ama sizin merak ettiğiniz belli bir ürün varsa lütfen yorumlarda belirtin ^^

Okuduğunuz için teşekkürler!


2 yorum:

  1. Uuuuu hepsini güle güle kullan canım :) Flormar nedense uzak kaldığım bir marka ve bu koca indirimden bir şey almayan bir ben varım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler ^^ Bugüne kadar ben de hiç ilgilenmemiştim nedense, makyaj ürünlerinin iyi olacağını hiç sanmıyordum ama valla etrafta yazıları göre göre beni de aldı götürdü bu indirim dalgası sanırsam. Birkaç bir şey deniyim derken sonuç bu oldu~~

      Sil