14 Temmuz 2016 Perşembe

Flormar Alışverişi #4 | Flower Tales Koleksiyonu~


 Herkese merhaba!
Yeni bir gün, yeni bir flormar koleksiyonu desem abartıyor olmam herhalde?
Yeni "flower tales" koleksiyonundan bir şeyler var bugün blogda ^^
Şirin bir koleksiyon olduğundan siz merak etmeden ben birkaç parçaya bir göz atayım dedim, bakalım durumlar nasıl.

 
Stick allıkları görünce pek bir sevindim çünkü özellikle bahar aylarında vazgeçilmezim olur kendileri~ Onları alırken 2 far alıp her koelsiyonda yaptığım gibi farların yapısına da bakalım dedim, malum her koleksiyonda farların yapısı bambaşka oluyor flormarda.
Umarım merak edenlerin işine yarar bu yazı!




Creamy Stick Blush (24.90TL)

- 001 Rose Pink
- 004 Redwood


Stick allıklar sonunda bu yıl uygun fiyatlı markaların da radara girmiş, sağdan soldan habire yeni krem allıklar karşımıza çıkıp duruyor stick formatında. Ben alışverişimi internetten yaptığımdan Redwood renginin çok daha koyu, belki de kontür yapılabilir olan bir renk olmasını bekliyordum -malum internet resimlerine güven olmuyor - ancak sakın benimle aynı hataya düşmeyin, çünkü alakası bile yok valla kahve tonlarıyla.
Onun dışındaki renkler aslında oldukça klasik tonlar, pembe, şeftali, mercan.
Kullanışlı görünüyorlar şimdilik, blogda swatchlanacak yakında 2si de ^^


Magical Blooms Baked Eyeshadow (26.90TL)

- 004 Charming Violet
- 006 Brown Petunia



 Boşuna zamanınızı harcamayın diyerek kısaca konuya girip kapatıyorum konuyu. Seçtikleri renkler inanılmaz güzel görünüyordu bu koleksiyon için, ilk görüşte hepsini almak istedim gerçekten; o yeşil, bordo falan inanılmaz güzel tonlardı çünkü~ Ancak gelin görün ki pigmentasyonları resmen uygulamada panda görülenin ancak %30u kadar.
Flormar'dan denediğim en kötü yapı ve pigmentasyona sahip bu renkler. Zaman ve paranızı harcamayın diye söylüyorum, çok daha güzel farları var flormarın, bunlar pas.

Curl Attraction Maskara

Yazıya sonradan eklemeden geçmek istemedim bu parçayı açıkçası; fakat ayrı bir yazı yazacak kadar da ilginç bulmadım valla ne yalan söyleyeyim~ Flormar geçtiğimiz günlerde bir kampanya kapsamında belli bir miktarda alışverişle birlikte hediye olarak bazı ürünleri gönderiyordu. Bu da bana gelen ürünlerden biriydi. Bu nedenle bu yazıyı kısaca editleme gereği duydum ^^ Çoğu kirpik kıvırma sözü veren maskara gibi plastik yerine fırça bir uca sahip. Oldukça kalın bir fırçası var, Kıvrımın içindeki kıllar daha kısa, dışında kalanlar ise daha kalın. Kullanıkça snapchatte mutlaka fikirlerimi paylaşırım~ (snapchat: "beautyinmelody" )





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder