23 Ocak 2017 Pazartesi

Flormar "Daily Party" Koleksiyonu İncelemesi



Herkese Merhaba!
Bugün blogda Flormar'ın son çıkardığı koleksiyonlardan "Daily Party" koleksiyonunun bir incelemesi var~ Ürünleri artık yılbaşından beri rahatça 1 ay kadar kadar test ettiğime göre dedim oturup rahat rahat konuşabiliriz.
Bu sefer Flormarın son sene içerisinde çıkardığı tüm ürünler içerisinden açık ara favorim olan kahraman bir ürün var bu koleksiyonda; bu nedenle okumayacak olanlara bile bir göz atmalarını öneririm ben~ Koleksiyonu henüz incelememiş, denememiş olan varsa umarım yardımı dokunur size ^^


Extensions Maskara (24.90TL)


Flormar'ın bu blog yazısında (tıkıtk ^^) incelediğim Future Historical koleksiyonunun maskarasını ne kadar sevdiğimden bahsetmiştim; haliyle ondan kalan bir heyecanla acaba 2'de 2 olur mu dedim ve de ürün elime geçer geçmez ilk test ettiğim ürün bu oldu.

Fırça olarak orta kalınlıkta, orta boylu, dişli, plastik bir fırçaya sahip. Neredeyse hiç hacim vermiyor, direk uzunluğa odaklanmış. Formülü hafif ıslak ancak kullanımını zorlaştıracak kadar değil; ki zaten flormar maskaraları biraz çabuk kurumaya başlıyor, 2 hafta içinde formülü ilk test ederkenki günlere göre çok çok daha kuruydu. Fakat kötü bir kuru değil şu noktada, çünkü dediğim gibi ilk formülü biraz fazla ıslak gelmişti bana, şu anda daha rahat kullanıyorum mesela~


Daha çok makyaj fazla yapmadığınız ama bir şeyler olsun dediğiniz günlerde kullanılacak tipte bir maskara. Ya da alt kirpiklerde. Alt kirpiklerde gerçekten çok güzel kullanılıyor, fırçası da ona çok müsait. İlk birkaç seferden sonra ben formülü kurumaya başlayana kadar daha çok hep alt kirpiklerde kullandım bunu mesela~ (Youtube kanalımı takip edenler yılbaşı makyajı videomda da gördüler zaten ^^)

Party EyeShadow 002-Bronze Beam (19.90TL)


Her zamanki gibi geniş ve de klasik renklerden oluşan bir tekli far serisi var bu koleksiyonda da. Bu seferki yapıları beklediğimden daha kuru geldi, öyle çok çok aşırı bir tozlanma sorunu olmadı, ama belli bir oranda tozlanma var.

Nasıl uygularsam uygulayayım daha çok yarı-saydam bir pigmentasyon elde ediliyor. Işıltılı ancak iri iri sim taneleri olmayan,hafif hareketli görünen renkler. Zaten bu nedenle hafif saydam duruyorlar göz kapağında, böyle al sana pigment demek yerine.


Fırçayla çok fazla ürün alınmıyor, daha çok tüm göz kapağına fırçayla dağıtıp, parmağımda göz kapağının merkezine daha opak olsun diye uygulama yaparak en iyi sonuçları aldım ben. Bazsız kullanmanızı önermem, 3 saatten fazla dayanmıyor bazsız bir şekilde. Bronze Beam rengi resmen serideki günlük kullanıma en uygun renk. Kahve tonunda olmasına rağmen full opak olmadığından isterseniz tüm göz kapağınıza geniş bir şekilde dağıtın, isterseniz yalnızca gölgelendirme için kullanın, her halükarda inanılmaz doğal ve kullanışlı duran bir renk.


Yalnız her zaman söylediğim gibi, flormarın tekli farlarının fiyatı gerçektenten çok saçma, hiçbir şekilde 20TL edecek bir ürün değil, ne kalıbı ne de ürünün kendisi, mutlaka indirimden almanızı tavsiye ederim ben~ Rose Glare rengi var benim bir de aklımda, bu tip formüller genelde acele, salaş, günlük makyaj için ideal oluyor, rose glare de çok güzel olacak gibi geliyor bana~

Face Sculpting Kit 002-Peach Coctail (34.90TL)


Gelgelelim serinin kahraman ürününe~ Flormar da SONUNDA doğru düzgün bir kontür kiti piyasaya sürdü, cümlemize hayırlı olsun vallahi \o/ Hem de öyle tek bir tane çıkarıp hepiniz kullanın demeden, doğru düzgün, farklı ten renklerine uygun 3 farklı palet çıkardı.

Krem kontür kitinini hatırlarsanız geçen senenin başlarında alıp blogda kısaca bahsetmiştim ancak renklerini beğenmediğimden hiç kullanmadım açıkçası =/ Fakat bu palet elime geçer geçmez oturup makyaj yaptım resmen. O kontür rengini görünce kendime engel olamadım. Böyle bir şey olamaz. Resmen gayet soğuk görünen gri tonlu bir kontür rengi vardı palette. Oldukça da açık bir ton. Görünce ufak çaplı bir şok geçirip yukarıya şükranlarımı sundum resmen. Kontür rengini o kadar beğendim ki daha açık tonda 1 palet daha olduğunu görünce noluyoruz dedim. Ondaki kontür rengi daha mı açık emin değilim, henüz gidip swatchlayamadım; fakat bundan gayet memnunum açıkçası.


Oldukça canlı mercan tonlu bir allık var palette bir de, ve de palet çok iyi gidiyordu diye herhalde bir yerden fire vermemiz lazım diyerek palete eklediklerini düşündüğüm pek de bir şey yapmayan bir aydınlatıcı var palette. Sırf kontür rengi için bile alınır diyeceğim için aydınlatıcısını hiç takmıyorum bile açıkçası.

Allık rengi de şaşırtıcı derecede hoşuma gitti benim, bahar ayları gelsin diye bağırıyor resmen, can katacak bir ton çünkü size. Mutlaka bir göz atın derim ben! Daha detaylı bir incelemesi swatchlarıyla birlikte ilerleyen günlerde hemen blogda olacak. Beklemede kalın ^^

Vinyl Liquid EyeLiner (19.90TL)


Yılbaşı döneminde elim alışsın diyerek 1 hafta boyunca her gün test ettim kendilerini. Benim için büyük bir değişiklik oldu bu, çünkü beni sosyal medyada azıcık takip ediyorsanız biliyorsunuz ki eyeliner kullanan biri değilim. Üniversite yıllarında 1-2 sene kadar resmen herkes kullanıyor, eyeliner Türk kadınının bir parçası diyerek hevesimi aldıktan sonra bir daha dokunmadım açıkçası.


Kendime yakıştırsam da daha çok gözlerimin ifadesini değiştiren makyajlar hoşuma girmediği; ve de yayla tarzı koskocaman göz kapaklarım olmadığından eyelinerlardan kaçınırım genelde. Hele de fırçalı olanları. Bunu alır almaz o yüzden önce 1-2 gün elimin tekrar alışması için bekleyerek test sürüşleri yaptım ve de daha sonra görücüye çıkardım.


Oldukça akışkan bir yapısı var. İncecik bir fırçası var, kuyruk yaparken kontrol edebilenlerin işine yarayacak gibi. İlk uygulanışta simsiyah gelse de daha sonradan forograflarken o kadar da opak simsiyah olmadığını farkettim. Adından da anlaşılacağı gibi mat bir bitişi yok, daha parlak bir bitişe sahip. Herhangi bir bulaşma yapmadı bende, düşük göz kapaklarım olmasına rağmen, ki bu büyük bir artı; fakat gün sonunda kuyruk kısmında silinmeler gözlemledim.

Daily Part EDT & Body Mist - UPBEAT (29.90-19.90TL)


Flormar'ın söylediğine göre EDT üst notalarında frnek üzümü ve menekşe yaprağı ile harmanlanmış limon ve erik aromaları mevcut. Orta otalarında sıcak Arap yasemini, ylang ylang ve müge çiçeği ile harmanlanmış zengin bir gül kokusu var. Oryantal amber, vanilya ve misk notaları da mevcut.

Body Mist ise ananas ve şeftali kokularının portakalla birleşmesiyle başlıyor; gül, yasemin ve tropik meyvelerle de tamamlanıyor. Alt notalarında amber ağacı, vanilya, paçuli ve misk bulunuyor. Son olarak da Aloe vera ve paptya kokuları hafif bir ferahlık katmış kokuya.

OJE 



~~~~~~~~~~

Koleksiyonda bir de ruj serisi vardı sanırsam,kullanan arkadaşlardan oldukça pozitif yorumlar duyduğum fakat benim elimde olmadığı için burada inceleyemedim. Umarım hoşunuza gitmiştir bu yazı. Uygun fiyatlı kontür kiti arayan çok açık tenli arkadaşların mutlaka kontür kitine bir göz atmalarını öneriyorum. Okuduğunuz için teşekkürler!






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder