10 Haziran 2015 Çarşamba

Flormar Neon Far Serisi İncelemesi: N103 - N104 - N106


Herkese Merhaba!

Flormar far formüllerini test etme serüvenimin 2. adımındayız bugün. Başlayacaksak biraz eğlenceli başlayalım dedim ve de Flormarın neon farlarından devam edelim dedim. 
Bugün bahsedeceğim 3 renk flormarın Neon Far serisinden 3 renk. İster her gün ister arada bir kullanın, kendinizi nasıl ifade etmek istiyorsanız, nasıl rahat ediyorsanız ona göre yapın makyajınızı, hep bunun savunucusu olmuşumdur. Ben her gün bu kadar renkli göz makyajına yönelmesem de, bu tip renkleri kesinlikle el altında bulunmalı, ne olur ne olmaz dedim ve de neonlara daldım bugün \o/



Marka: Flormar
Ürün: Neon Göz Farı
Bitiş: Mat
Miktar: 3gr
Fiyat: 5TL (ind.3.50TL)



Dizayn

Flormarın koleksiyon ürünleri dışında kullandığı klasik mat siyah dizaynda geliyor. Küçük yuvarlak bir şekli var. Kapağını açtığınızda kapağın uç kısmında 1/3'lük bölümünde minyatür bir ayna var; ancak ayna kapağın çok küçük bir bölümünde olduğundan geri kalanı şeffaf plastik cam, böylece hangisi hangi renk çok rahat ayırt edebilirsiniz. Farın yüzeyinde dalga kabartmaları var. 


Yapı/Performans

Beklediğimden çok ama çok daha güçlü bir pigmentasyonu var bu farların. Resmen full opak. Kesinlikle çok şaşırdım, ve de baya sevindim. Bu kadar canlı bir renk alıp da pigmentasyonunun güçlü olmadığını fark etmek fena olurdu, ürünleri adeta kullanılamaz hale getirirdi; ancak gerçekten mükemmel bir pigmentasyonu var bu serinin. Tam mat bitişli ürünler, pandaki renkleri asla uygun, ne renk görüyorsanız cilde uyguladığınızda da aynı rengi veriyor, opaklığından da ödün vermiyor.



Tek sorunları inanılmaz tozutan pudramsı yapıları olmaları. Bunları kullanarak makyaj yapacaksanız kesinlikle önce göz makyajını yapmanızı, fondöten ve göz altı kapatıcınızı göz makyajından sonra yapmanızı öneririm.  Uygulamadan önce farın güzel yapışacağı bir baz seçin. Her ne kadar pigmentasyonu güçlü olsa da pudramsı yapısı nedeniyle kalıcılığını dökülmeden uzatacak bir baz kullanışlı olabilir. 
*İnanılmaz hassas farlar, düşürmemek için elinizden geleni yapın, çok çabuk parçalanıyorlar. 

Renkler


Benim seçtiğim renkler daha çok bende olmayan, belki bir gün işime yarar diyerek aldığım 3 renk oldu;
- N103_OrangeCrush
- N104_RealFuschia
- N106_ -



N103 - Orange Crush: Sarı alt-tonlu bir canlı neon turuncu. Orta tonda ve tam mat bitişli. Pandaki rengi gerçeği yansıtıyor, cilde uygulandığında da aynı rengi veriyor. Tozutuyor, altına bazla uygulandığında bende 6 saate kadar dayandı ancak göz kapağında daha sonra toplanma yaptı. Pigmentasyon açısından çok başarılı.




N104 - Real Fuschia: Soğuk, mavi alt-tonlu canlı bir neon pembe. Orta tonlu, mavi tonları çok belirgin. Pandaki rengi asla uygun, ciltte de aynı rengi veriyor. Tam mat bitişli, uygularken tozutması var, bu nedenle altına baz ile kullanılması lazım dökülme yapmaması için. 6 saate kadar dayandı ancak daha sonra göz kapağında toplanma yaptı





N106 Yeşil: Diğerlerinden farklı olarak yarı-saten bir bitişi var, donuk bir mat gibi değil. Panda göründüğünden biraz daha açık bir tonda uygulanıyor, ancak çok hafif bir fark bu. Koyu bir pastel yeşil tonu, çok hoş ve de ilginç bir renk. Cart, canlı bir neon değil, pastel bir yeşilin neon versiyonu gibi daha çok. Diğer renklere göre günlük kullanıma bir tık daha müsait. Diğer renklerden daha çok tozuttu, ancak kalıcılık aşağı yukarı aynıydı. 




~~~~~~~~~~~~~

Benim Flormar Neon Göz Farları hakkında söyleyeceklerim bu kadar. Umarım yazı hoşunuza gitmiştir. Biraz daha farklı renkleri denemek isteyen, yazı canlı geçirmek isteyenlerin ilgisini çekebilir gibime geliyor. 
Flormar'dan şimdiye kadar denediğim en pigmentli seri bu oldu garip bir şekilde. 
Umarım yazı hoşunuza gitmiştir, okuduğunuz için teşekkürler!
 
~~~~~~~~~~~~~
 
Diğer Flormar Far Serilerinin İncelemeleri için;

Flormar Light of Flowers Farlar
Flormar Fusion Baked Farlar 
Flormar Bohemian Dream Farlar




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder