12 Ekim 2015 Pazartesi

Flormar Light of Flowers Far İncelemesi ~ LF23


Herkese Merhaba!

Yine oldukça kısa bir inceleme yazısı var bugün blogda! Elimde tek olan ürünleri incelemeyip geçmek istemediğimden daha önceden incelemiş olduğum Flormar far formülleriyle karşılaştırmak isteyen olursa diye acele bir incelemem var bugün ^^

- Flormar Light of Flowers serisinden - LF23 rengi




Marka: Flormar
Koleksiyon: Light of Flowers
Ürün: Far
Renk: LF23
Miktar: 5gr
Fiyat: 23.26TL (ind.4.40TL)



Dizayn

Aslında gözüme ilişmesinin tek nedeni dizaynı oldu. Malum flormar indirimleri artık efsane haline geldi. Denemeyi hiç planlamadığım ürünleri bile sepete atıyorum resmen, ki benim birkaç ay öncesine kadar hayatımda Flormar'dan makyaj ürünü almışlığım yoktu. İndirime sıcak bakmayan markalara duyrulur burdan, bir çekmece dolusu Flormar ürünüm oldu birkaç hafta içinde resmen~




Neyse, indirim sırasında orada mosmor gözüme ilişince aldım bunu da. Parlak mor metalik bir dizaynı var. Onun dışında dizaynı klasik minik yuvarlak kapaklı dizayn, kocaman bombelilerden değil, bu nedenle saklanması çok daha rahat olacaktır. Farın yüzeyinde çok güzel kalın dalga dalga kabartılar var.





Renk

Rastgele denemek için renk seçerken hem ilgiç hem de kullanışlı bir renk olmasını istediğimden canlı bir terrakota turuncu rengi olan LF23'te karar kıldım ben. İçerisindeki altın rengi simler nedeniyle, farın rengi açılmasa da neredeyse turuncu/sarı karışımı bir renk açığa çıkıyor. Farın kendisi temelde çok sıcak bir turuncu tonu olmasına rağmen, rengin sıcaklığı ve orta tonlu olması hafif bir kahverengi izlenimi de veriyor renge. 



Formül

Oldukça kuru bir yapısı var aslında, baya da bir tozuttu; ancak denediğim Flormar farları içerisinde pigmentasyonu en güçlü olanlarından biriydi resmen. Baya şaşırdım. Genelde flormar farlarının bu kadara kuru, baked olanlarının pigmentasyonu baya zayıf oluyor ancak bunun pigmentasyonu formülüne göre gayet güçlüydü. Dağıttıkça opaklığı azalıyor tabi ki; ancak diğer serilerine kıyasla daha başarılı bir pigmentasyonu var. 



Performans

5 saate kadar güzel dayandı bende, ancak bu da kısa sürede göz kapağında toplanmaya başladı altına baz kullanmış olmama rağmen~ Fiyatına göre yine oldukça iyi bir performans sergiledi ama... daha iyileri de var.



~~~~~~~~~~~~~

Benim Flormar Light of Flowers LF23 numaralı farı hakkında görüşlerim bu yönde~
Farklı bir deneyimi olan, eklemek istediği olan varsa buyrun^^

Flormardan farklı formüllü farların inceleme yazılarını karşılaştırmak isteyen olursa yazdıkça bu yazıyı güncelleyerek buraya da ekleyeceğim!

Diğer Flormar Far Serilerinin İncelemeleri için;

Flormar Neon Farlar
Flormar Fusion Baked Farlar 
Flormar Bohemian Dream Farlar









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder